5 tips til et rent, smukt designet hjem

5 tips til et rent, smukt designet hjem

Det første tip er at rense dit hus regelmæssigt. Uanset om du er en pæn freak eller ej, er det vigtigt at holde et vist niveau af orden.

Det andet tip er at fokusere på de ting, der bruges mest, og sørge for, at de altid er rene. Dette inkluderer ting som dine tallerkener, toiletter, håndvaske og bordplader.

Det tredje tip er at rydde op efter dig selv, mens du går. Det betyder, at du skal samle alt affaldet op og lægge det i skraldespanden, når du er færdig med det. Det omfatter også aftørring af overflader, der er blevet rørt med mad eller drikkevarer, så der ikke opbygges bakterier på dem over tid.

Det fjerde tip er at lave en grundig rengøring mindst en gang om måneden – dette omfatter støvsugning af tæpper og hårde gulve, støvsugning af møbler, skrubning af diske og apparater, fjernelse af spindelvæv fra lofter og hjørner af værelser, vask af vinduer inde og ude (hvis det er muligt), nedvaskning af vægge med sæbevand

Reduktion af miljøpåvirkningen fra kommerciel rengøring

Erhvervsrengøring er en væsentlig bidragyder til affaldets miljøbelastning. Kommercielle rengøringsfirmaer bliver mere opmærksomme på dette og leder efter måder at reducere deres CO2-fodaftryk.

Den seneste måde, hvorpå kommercielle rengøringsmidler reducerer deres miljøpåvirkning, er ved at bruge vandfri rengøringsmetoder. Vandfri rengøring er en miljøvenlig måde at fjerne snavs og snavs fra en overflade uden brug af vand eller kemikalier. Den mest populære vandfri metode kaldes "tør damp", som bruger højtemperaturdamp til at rengøre overflader uden vand overhovedet. Denne proces kræver ingen kemikalier eller rengøringsmidler, så den skader heller ikke miljøet.

Håndter dit rod og rydde op i dit hjem

Rengøring af dit hjem er en tidskrævende opgave. Det er også en opgave, som mange mennesker har svært ved at udføre. Det behøver dog ikke være sådan. Du kan gøre rengøringen af dit hjem nemmere ved at bruge nogle af disse tips og tricks.

En af de bedste måder at begynde at rydde op i dit hjem på er ved at sortere i rodet i dit hjem. Det er vigtigt at tage sig tid til at sortere igennem alt, hvad du har, før du begynder at rydde op i det, der har brug for det. Når du ved, hvad der skal ryddes op i, kan du beslutte, hvor meget tid og kræfter det vil tage for hver enkelt vare og lave en plan i overensstemmelse hermed.

En anden god måde at rydde op i dit hjem på er ved at bruge alle de produkter, der er i dit badeværelse eller køkkenskabe, men som aldrig bliver brugt, fordi de er for rodede eller svære at bruge. Hvis der er produkter, som du ikke har brugt i årevis, er det nok på tide, at de går!

Sådan dybderenser du dit hus eller din lejlighed på den miljøvenlige måde

Dybde rengøring af dit hus eller lejlighed kan være en skræmmende opgave. Men med disse tips kan du dybderense dit hjem på en miljøvenlig måde.

– Invester i en støvsuger med HEPA-filter for at reducere mængden af støv og allergener, der frigives til luften.

– Brug naturlige rengøringsmidler som eddike og bagepulver til at skrubbe og vaske overflader.

– Når du støvsuger, skal du bruge børstetilbehøret til at samle dyrehår og andet snavs op fra tæpper og tæpper.

– Rengør vinduer indvendigt og udvendigt med aviser eller gamle klude i stedet for papirhåndklæder for at reducere spild.

Stop med at fortælle dig selv, at du ikke har tid til at blive organiseret!

Virkeligheden er, at mange af os har de samme undskyldninger for ikke at blive organiseret. Vi har ikke tid, vi har ikke råd, eller også er det for svært.

Det er tid til at stoppe med at fortælle dig selv, at du ikke har tid til at blive organiseret! Hvis du vil være mere produktiv og mindre stresset, så skal du tage de nødvendige skridt for at få styr på dit hus.

Vi er her for at hjælpe dig med at gøre netop det! Vi tilbyder kommerciel rengøring i Los Angeles og Orange County, så uanset hvor du befinder dig, kan vi hjælpe.

Hvorfor skal jeg beslutte mig for at være mere opmærksom på mine daglige vaner?

For at opretholde en sund livsstil er det vigtigt at være opmærksom på dine daglige vaner. Det er ikke nok bare at spise rigtigt og træne. Du skal også passe på miljøet omkring dig. Jo mere du forsømmer dig selv, jo større sandsynlighed er der for, at du er usund og uproduktiv.

Dette afsnit vil give et par tips til, hvordan du kan holde dit kontor rent uden at bruge for meget tid eller penge på det.